EPC-berekening

EPC-berekening

EPC-berekening

CO2 footprintDe energiezuinigheid van gebouwen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Bij de nieuwbouw van een woning of industriegebouw moet een EPC-berekening worden overlegd. De EPC eisen zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden en zullen de komende jaren alleen maar strenger worden waardoor materialen, installaties en detaillering een belangrijke rol zijn gaan spelen binnen het proces.

Samen met u als opdrachtgever worden verschillende maatregelen besproken die op uw gebouw toepasbaar zijn. Met deze uitgangspunten wordt een EPC-berekening gemaakt. Indien niet wordt voldaan aan de eisen worden een aantal varianten berekend waarbij u als opdrachtgever centraal staat en uw wensen worden gerespecteerd in de adviezen waarbij het kostenaspect niet uit het oog wordt verloren. Van de EPC-berekening wordt uiteindelijk een rapportage gemaakt die ingediend kan worden bij uw bouwaanvraag.

EPC-berekening

Adviesbureau BB&E kan u op een groot aantal gebieden ondersteuning bieden door haar jarenlange ervaring op het gebied van akoestiek, brandveiligheid, energiezuinigheid en bouwfysica. Indien u meer informatie wil of een vrijblijvend gesprek neemt u contact met ons op.